Stimati vizitatori,

Va multumim ca ati sosit pe blogul nostru si speram ca popasul vostru in acest jurnal virtual sa fie unul agreabil si sa va bucure.

Nu va sfiiti sa ne lasati un comentariu dupa fiecare articol pe care il cititi, sa ne spuneti ce credeti si simtiti. Acest blog este in primul rand pentru a ne pastra vii amintirile, insa este si pentru toti oameni buni care ne cunosc sau nu, dar asupra carora producem un efect.

Cu drag,
Raluca si Alex

miercuri, 30 septembrie 2009

Din ianuarie pana in septembrie 2009

Dupa intoarcerea din luna de miere in luna ianuarie, Raluca a plecat din 2 februarie pana la final de aprilie in Franta in interes de serviciu. Experientele comune au fost limitate la nivel virtual, iar Raluca a experimentat in aceasta perioada viata unui om normal din Geneva si in Monte Carlo. Iar pentru a completa calatoriile in interes de serviciu ale Ralucai, iata si pozele din luna iunie de la Venezia. (Da-ti click pe numele oraselor dinainte pentru a vedea pozele cu ea)





















Dupa ce Raluca a calatorit la inceput de an, a urmat Alex sa calatoreasca in timpul lunilor mai, iunie, iulie si august in Belgia, Suncuius, Franta (cu un mic tur european. Ptr poze, da-ti click AICI) si din nou Suncuius, cu ocazia la diverse cursuri, tabere pentru copii si schimburi de tineret.













In august am fost la manastirea Necula, Cheile Rasnoavei si la prima editie a Olimpiadei familiei Moldovan la Tg. Mures. Acest ultim eveniment are dedicat un blog propriu (cu poze si filme) la acest link- http://olimpiadamoldovan.blogspot.com/ .

In 5 septembrie am fost din nou impreuna la Suncuius, iar Raluca a invatat sa mearga pe bicicleta! Tot in zona Suncuius am fost si in 12 septembrie insa la Zece Hotare unde am fost impreuna cu Sabin si Ina.

In weekendul prelungit din 20-21 septembrie am fost la Agapia la o nunta, vizitand insa si manastirea Agapia si apoi Cheile Bicazului si Lacul Rosu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu